Новини

На Вінниччині нетверезому водію, який пропонував 200 доларів хабаря поліцейським, загрожує кримінальна відповідальність

19 квітня 2022, 10:24

Поліцейські неодноразово попереджали 54-річного нетверезого водія про кримінальну відповідальність за пропозицію хабара, але це його не зупинило.

17 квітня у селі Юрківка Тульчинського району працівники поліції зупинили автомобіль, водій якого порушив обмеження комендантської години. Під час спілкування з порушником в останнього виявлено ознаки алкогольного сп'яніння. Задля уникнення адміністративної відповідальності водій запропонував інспекторам гроші. Про це повідомляють на сайті Нацполіції Вінниччини.


Оперативні новини для вінничан у нашому Telegram - каналі https://t.me/mnb_vinn


Слідство розпочало досудове розслідування ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі.

Крім цього, на водія поліцейські склали протокол за вчинення адміністративного правопорушення за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Читайте також:
На Вінниччині в пожежі загинула 84-річна жінка

Поділитися :