Новини

На Вінниччині офіцер поліції допоміг придбати авто для бійців на передовій

24 серпня 2022, 10:06

Збирали на машину для військової частини, де служить друг родини поліцейського. У результаті вдалось придбати два автомобілі.

Як розповіли в Поліції Вінницької області, старший лейтенант поліції Відділення поліції № 2 Тульчинського районного відділу поліції Андрій Скобяк разом з батьком Русланом у соцмережі побачили відеозвернення бійців однієї з військових частин ЗСУ. Військові звертались з проханням допомогти придбати їм автомобіль, адже зовсім скоро вони вирушають у зону бойових дій.

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну Андрій та Руслан знали, що у цій військовій частині несе службу їх сусід та добрий друг родини Олександр.

Чоловіки відразу прийшли до дружини військового, яка розповіла їм, що вже розпочала збирати кошти серед друзів та знайомих на потреби бійців. Офіцер поліції та його батько не зволікаючи долучились до збору коштів та зробили свій внесок.

Як з’ясувалось, на зібрану суму вдалося купити не одну, а дві автівки. Їх придбали за кордоном та передали військовим. Вони вже допомагають нашим захисникам виконувати бойові завдання.

«Допомагайте бійцям, адже, згуртувавшись, ми пришвидшимо перемогу України в цій жорстокій війні»,- закликає усіх українців правоохоронець.

Фото: Поліція Вінницької області

Поділитися :