Новини

На Вінниччині підліток до смерті забив односельчанку

7 березня 2024, 13:31

Підозрюваний заховав тіло потерпілої в будинку за шафою. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, 4 березня до поліції звернулась мешканка Піщанської громади з повідомленням, що протягом тривало часу вона не бачила місцеву 60-річну жительку.

Правоохоронці, прибувши до помешкання жінки, виявили сліди зламу на вхідних дверях, а у будинку - сліди крові та боротьби. В одній з кімнат працівники поліції побачили тіло господарки з ознаками насильницької смерті.

Після проведення слідчих дій під підозру потрапив місцевий 17-річний односелець потерпілої. Поліція встановила, що злочин стався ще на початку лютого цього року. Тоді підліток завітав до жінки додому, де між ними виник конфлікт і пенсіонерка закрилась у будинку. Розлючений хлопець вибив двері й почав бити жінку. Від отриманих травм вона померла. Потім він затягнув її в одну із кімнат і заховав. 

"Затриманий під час вчинення злочину перебував в стані алкогольного сп’яніння. Підліток затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За цим фактом слідчим управління розслідування провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання до 15 років позбавлення волі", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :