Новини

На Вінниччині поліцейські допомогли водію, вантажівка якого застрягла на ґрунтовій дорозі

28 січня 2021, 12:22

Протягом 5 годин водій намагався самотужки розв'язати проблему. 

Як ідеться на фейсбук-сторінці Поліції Вінницької області, 26 січня близько 21:00 на спецлінію 102 з села Муровані Курилівці надійшло повідомлення від водія, який потребував допомоги. Його вантажівка застрягла на узбіччі ґрунтової дороги. Водій впродовж 5 годин намагався самотужки розв'язати проблему, однак це йому не вдалося і він звернувся в поліцію. 

На місце приїхали заступник начальника сектору поліцейської діяльності №1 Могилів-Подільського районного відділу поліції майор поліції Вадим Горобець, інспектор сектору поліцейської діяльності №1 старший лейтенант поліції Олександр Швець та поліцейський сектору поліцейської діяльності №1 капрал поліції Андрій Зінич. Правоохоронці привезли водієві, який став заручником ситуації, їжу та воду та допомогли виїхати на дорогу.

"Закликаємо усіх бути обережними та уважними на дорозі, а також у разі надзвичайної ситуації звертатись на спецлінію «102». Поліцейські готові надати у разі необхідності допомогу учасникам дорожнього руху", - наголошують у повідомленні. 

Фото: Facebook/Поліція Вінницької області

Поділитися :