Новини

На Вінниччині поліцейські доставили до лікарів тринадцятирічну дитину, яка потребувала невідкладної допомоги. ВІДЕО

11 січня 2023, 12:44

Дівчинку з високою температурою поліцейські доставили до карети швидкої, яка через ожеледицю не могла доїхати до хворої дитини у селі Карпівка Могилів-Подільської громади.  

У поліції зазначають, що 10 січня близько 17 години до правоохоронців надійшло повідомлення від старшого лікаря бригади «швидкої» про те, що через ожеледицю вони не можуть доїхати до хворої дитини у село Карпівка Могилів-Подільської громади.  

Поліцейські вирушили на допомогу. З першої спроби не вдалось потрапити до села. Круті спуски та підйоми вкриті кригою були занадто небезпечними. Тож правоохоронці подолали шлях через поля та болото.

Увімкнувши проблискові маячки та звукові сигнали, вони швидко привезли матір і дитину службовим авто «Mitsubishi Outlander» до карети «швидкої», яка чекала на них при в’їзді в місто. Поліцейські пропонували доставити безпосередньо до лікарні хвору дівчинку, але лікарі відмовились, - йдеться у повідомленні. 

Пацієнтку із високою температурою, яка самостійно йти не могла, поліцейський переніс до автомобіля швидкої допомоги.

Надалі її госпіталізували до місцевої лікарні. Нині стан дитини покращився, а вже коли вона повернеться додому — її провідають поліцейські.

Поділитися :