Новини

На Вінниччині поліцейські евакуювали людей з будинку, який загорівся від влучення блискавки. ВІДЕО

3 серпня 2022, 16:53

Правоохоронці самостійно загасили пожежу вогнегасником, який був у службовому автомобілі, до прибуття рятувальників.

Як повідомляється на сторінці Нацполіції Вінницької області у Фейсбук, евакуювати мешканців із двоповерхового будинку та повністю загасити вогонь поліцейським Жмеринського районного відділу вдалося до прибуття фахівців Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

1 серпня о 21.24 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від 42-річного жителя смт Браїлів Жмеринського району про те, що під час негоди у їх 4-х квартирний будинок влучила блискавка та загорілась електрощитова. На місце загоряння негайно виїхали поліцейський офіцер громади Богдан Рубанський та дільничний офіцер поліції Владислав Лефлер, - йдеться у повідомленні. 

Прибувши на місце виклику, поліцейські не вагаючись кинулись у задимлений будинок на допомогу: евакуювали мешканців квартир та загасили пожежу вогнегасником, який був у службовому автомобілі.

Ніхто із присутніх не постраждав.

Це не перший випадок коли правоохоронці приходять на допомогу людям під час пожежі. В липні 2020 року Богдан Рубанський виніс жінку з п’ятого поверху задимленого будинку на вулицю та передав медикам, - зазначають у поліції. 

Поділитися :