Новини

На Вінниччині поліцейські повернули додому неповнолітніх сестер

19 вересня 2022, 10:59

Дівчата віком 13 та 16 років, мешканки Хмельницького району.

Про це повідомляють на сторінці Нацполіції Вінницької області. 18 вересня працівники поліції розшукали та повернули рідним двох неповнолітніх, які не повернулися додому з прогулянки. Дівчат знайшли правоохоронці козятинської поліції на одній з вулиць населеного пункту, у якому проживає родина. 

Близько 17.30 до поліції звернулась мешканка району з повідомленням про зникнення своїх сестер. Неповнолітні пішли гуляти та додому не повернулись. Спочатку рідні намагались самотужки їх знайти, але пошуки були марними, тому вирішили звернутись по допомогу у поліцію

Поліцейські шукали зниклих дівчат. Опитавши сусідів та мешканців села, правоохоронці почали перевіряти будинки, де за інформацією рідних могли бути діти,  розповідає керівниця відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Інна Михайловська

Близько 21.30 поліцейські помітили неповнолітніх на одній з вулиць населеного пункту та доставили їх до відділення поліції де з дівчатами провели профілактичну бесіду, аби в майбутньому не виникало подібних ситуацій. Наразі вони знаходяться вдома.

На матір неповнолітніх складено адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками чи особами, що їх заміняють, обов’язків по вихованню дітей).

За таке правопорушення передбачено штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поділитися :