Новини

На Вінниччині поліцейські викрили підпільний гральний заклад

5 жовтня 2020, 10:49

Роботу незаконного грального закладу у місті Бар Вінницької області припинено 2 жовтня. 

 

Як повідомляється на сторінці  Фейсбук поліції Вінницької області,  слідчі обласного управління поліції спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань за процесуального керівництва обласної прокуратури припинили діяльність незаконного грального закладу, який працював всупереч вимогам закону.

До правоохоронців надійшла інформація про те, що у районному центрі функціонує заклад, який надає послуги у сфері незаконного грального бізнесу. Без вивісок, зовні виглядало зачиненим, приміщення в якому проводилася незаконна діяльність. На момент приходу поліцейських у закладі перебувало двоє відвідувачів.

Під час проведення санкціонованого обшуку в приміщенні поліцейські вилучили планшети марки Empire, пластикові ігрові картки, чорнові записи з цифрами, монітори, відеокамери, роутери та грошові кошти в сумі 710 гривень. Всі вилучені предмети направлені на експертизу.

Поліцейські вдалось з'ясувати, що до приміщення клієнти потрапляли, попередньо зателефонувавши до власника закладу.

Власникам закладу загрожує штраф від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання, за ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

 

 

Поділитися :