Новини

На Вінниччині поліція повідомила про підозру посадовиці у розтраті понад 1,7 мільйона гривень

12 червня 2024, 14:22

За скоєння такого правопорушення передбачено до дванадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, між управлінням житлово-комунального господарства Жмеринської міської ради та Товариством з обмеженою відповідальністю був укладений договір на суму майже 4 мільйони гривень на літнє утримання доріг, тротуарів, площ, скверів, алей Жмеринської міської територіальної громади на період березня-листопада 2022 року. 

Зловживаючи своїм службовим становищим, керівниця комунального підприємства підписала  акт виконаних робіт за завищеною ціною в обсягах, менших ніж передбачено угодою. У результаті таких дій Жмеринській територіальній громаді заподіяно понад 1 мільйон 700 тисяч гривень збитків.

"За процесуального керівництва Жмеринської окружної прокуратури начальнику одного з управлінь житлово-комунального господарства Жмеринської міської ради слідчі Жмеринського районного відділу поліції повідомили про підозру у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненій в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану (ч. 5 ст. 191 КК України)", - коментують у поліції.

Поділитися :