Новини

На Вінниччині поліція розслідує обставини двох автопригод з потерпілими

29 вересня 2022, 12:25

У результаті автопригод двоє людей отримали травми та були госпіталізовані до лікарні.

Як повідомляють на Фейсбук-сторінці Нацполіції Вінницької області, наразі встановлюють обставини та причини аварій за участі автомобілів Iveco, Daewoo, автобуса  «ПАЗ» та скутера Yamaha.

28 вересня  близько 16 години в смт Літин по вулиці Кармелюка, 55-річний водій вантажівки Iveco, житель Черкаської області не дотримавшись безпечної відстані, допустив зіткнення  з автомобілем Daewoo під керуванням 63-річного мешканця Хмільника. 

Внаслідок автопригоди 54-річний пасажир автівки Daewoo отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні, водії транспортних засобів не постраждали. 

Того ж дня близько 8.50 на автодорозі Вороновиця-Тиврів-Шаргород неподалік від села Тростянець Вороновицької територіальної громади, 48-річний водій скутера Yamaha, місцевий житель не впорався з керуванням та зіткнувся із пасажирським автобусом  «ПАЗ», під керуванням 61-річного  жителя смт Тиврів. 

В результаті автопригоди водій скутера з отриманими травмами доставлений до медичного закладу. 

 

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені причини аварій, на час слідства транспортні засоби поміщено на арештмайданчики. За цими фактами проводяться розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років, - йдеться у повідомленні.

Поділитися :