Новини

На Вінниччині поліція затримала безхатька, підозрюваного у вбивстві чоловіка

16 листопада 2020, 16:35

Потерпілий - 30-річний чоловік, який прихистив безхатька. Чоловіки разом випивали, між ними виник конфлікт, який закінчився смертю господаря будинку.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 15 листопада у селі Лука-Мелешківська Вінницького району правоохоронці затримали безхатченка, підозрюваного у вбивстві місцевого жителя. 

14 листопада на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жительки села Лука-Мелешківська про те, що у сусідському будинку з ознаками насильницької смерті вона виявила мертвим господаря. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції. У будинку правоохоронці знайшли мертвим 30-річного чоловіка. Попередньо, смерть потерпілого настала в результаті травми голови, яку він отримав дерев’яним стільцем. У цьому ж селі поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні цього вбивства, який переховувався від поліції. Ним виявися 55-річний вінничанин без постійного місця проживання, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок.  

Як з'ясували правоохоронці, 13 листопада чоловіки разом розпивали спиртні напої, між ними раптово виник конфлікт. Під час сварки зловмисник дерев’яним стільцем кілька разів вдарив господаря будинку по голові. Травми, отримані  потерпілим, виявились несумісними з життям. Коли правопорушник зрозумів, що потерпілий помер, втік з будинку. За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі. 

 

 

Поділитися :