Новини

На Вінниччині поліція затримала чоловіка, який за вечір здійснив 2 спроби згвалтування

17 березня 2021, 11:35

Одну жінку захистив батько, іншу врятували сусіди.

Як повідомили на сайті Національної поліції у Вінницькій області, увечері 16 березня у Калинівці нетверезий 23-річний зловмисник напав на двох місцевих мешканок. Одну з жінок чоловік намагався зґвалтувати. Молодик повалив жінку на землю та, погрожуючи розправою, змушував вступити з ним у статевий зв’язок. Батько заявниці, почувши крик, вибіг на вулицю та накинувся на зловмисника з кулаками, але той у відповідь наніс 75-річному пенсіонеру численні  тілесні ушкодження та втік.  

Майже за пів години після вчинення цього злочину до поліції надійшло ще одне повідомлення про напад невідомого чоловіка на жінку у під’їзді будинку. Потерпілій допомогли сусіди. 

"Потерпілі жінки та свідки надали поліцейським однаковий опис зловмисника, що свідчило про те, що до обох нападів, вчинених у різних мікрорайонах міста, причетна одна й та сама особа. Орієнтування на розшук нападника надали усім мобільним та пішим екіпажам поліції. За годину на одній з вулиць міста поліцейські його затримали, а потерпілі жінки упізнали. Зловмисником виявися 23-річний мешканець одного з сіл району", - розповів начальник Відділення поліції №1 Хмільницького районного відділу поліції Володимир Олексюк. 

Чоловік перебував у нетверезому стані. За вчинений злочин правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі. 

Поділитися :