Новини

На Вінниччині поліція затримала підозрюваного у вбивстві 92-річної мешканки Козятина

29 жовтня 2020, 17:37

Убив сусідку, коли допомагав їй по господарству. 25-річний чоловік зізнався у скоєному злочині.  

Як зазначають на офіційному сайті національної поліції Вінницької області, місяць поліцейські працювали над розкриттям вбивства пенсіонерки та збирали докази причетності зловмисника. 28 жовтня за підозрою у скоєному злочині працівники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з оперативниками козятинської поліції затримали 25-річного сусіда вбитої.  

29 вересня до Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення від родича загиблої, який виявив її мертвою в будинку, прийшовши провідати. Під час огляду на тілі загиблої експерт виявив кілька ножових поранень грудної клітини. 

Поліцейські опитали  місцевих мешканців, перевірили  велику кількість людей на причетність до злочину. Під час проведення огляду місця вчинення вбивства була зібрана слідова інформація, вилучено ряд речових доказів. Результати експертиз цих об’єктів  допомогли розшуковцям встановити особу підозрюваного, після чого він був затриманий.  Під час допиту зловмисник зізнався, що  у нього виник з пенсіонеркою ситуативний конфлікт коли він допомагав їй по господарству. У результаті підозрюваний  завдав жінці ножових поранень в область серця. 

Наразі, зловмисник затриманий за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого  ст. 115 Кримінального кодексу України  (умисне вбивство). За це йому загрожує покарання  до 15 років ув’язнення. Йому оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

 

Фото - відділ комунікації поліції Вінницької області

 

Поділитися :