Новини

На Вінниччині судили чоловіка, який вчинив злочин всього через тиждень після виходу на волю

27 червня 2024, 15:29

Після проведення майже 5 з половиною років у в'язниці порушник повернеться за ґрати ще на 8.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, відповідне рішення стосовно 30-річного чоловіка ухвалив Тиврівський районний суд.

Нагадаємо 28 вересня минулого року до поліції звернувся 41-річний села Селище. Чоловік розповів, що у вечері він гостював у своїх друзів. Раптом до будинку забіг невідомий йому чоловік й між ними виник конфлікт. Незнайомець застосувавши силу відібрав у нього гроші та планшет. Після вчиненого грабіжник зник у невідомому напрямку.

Правоохоронці зловмисника знайшли та затримали. Ним виявився місцевий житель, неодноразово судимий за майнові злочини.

Відомо, що у жовтні 2019 року правопорушник був засуджений за незаконне заволодіння транспортним засобом на 5 років 4 місяці та був звільнений з місця позбавлення волі умовно-достроково 21 вересня 2023 року.

"На підставі зібраних слідством доказів, суд першої інстанції визнав винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж) На підставі ст. 71 Кримінального кодексу України за сукупністю вироків до покарання, призначеного за даним вироком, частково приєднати невідбуту частину покарання за вироком від 15 жовтня 2019 року Тиврівського районного суду Вінницької області та остаточно призначити покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :