Новини

На Вінниччині у ДТП постраждала 17-річна дівчина

16 вересня 2022, 11:38

У результаті зіткнення автомобіля ВАЗ та велосипедиста неповнолітня дівчина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Нацполіції Вінницької області. Дорожньо-транспортна пригода сталась 15 вересня близько 08.45 у Хмільницькому районі на автодорозі Т-0227 "Козятин-Вівсяники", між селами Рубанка та Сигнал Козятинської територіальної громади.

У результаті аварії 17-річна дівчина отримала тілесні ушкодження та заходиться у лікарні. Наразі її життю та здоров’ю загрози немає.

Слідчі встановлюють обставини та причини події.

За Попередньою інформацією слідства, автомобіль ВАЗ 21043 під керуванням 36-річного водія, не вибравши безпечної швидкості руху, здійснив наїзд на неповнолітню велосипедистку. 

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик.

"За фактом автопригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За це передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - кажуть у поліції.

Поділитися :