Новини

На Вінниччині у ДТП постраждали троє людей

20 вересня 2022, 11:08

Впродовж минулої доби дорожньо-транспортні пригоди стались у Вінниці, Могилів–Подільську та Жмеринському районі. 

Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Нацполіції Вінницької області, поліція встановлює обставини автопригод, що стались минулої доби на автошляхах Вінниччини.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 вересня близько 07.50 у Вінниці по вулиці Келецькій. Автомобіль Renault під керуванням 33-річного водія, допустив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.  У результаті аварії 71–річна вінничанка отримала тілесні ушкодження та заходиться у лікарні. Наразі її життю та здоров’ю загрози немає.

Ще одна пригода з потерпілим сталась близько 09.25, в Жмеринському районі у селі Ялтушків. Попередньо, автомобіль «Таврія» яким керував 71–річний водій, виїхав на смугу зустрічного руху, де під час повороту ліворуч допустив зіткнення з автомобілем «Славута». Внаслідок ДТП пасажирка «Таврії» 66 років госпіталізована до хірургічного відділення Барської міської лікарні. 

33-річна водійка Volkswagen допустила зіткнення з автомобілем Toyota в Могилів–Подільському по проспекту Незалежності. У результаті автопригоди пасажир Volkswagen 12–річний місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до медичного закладу.

Поліція з’ясовує причини та обставини аварій.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

 

Поділитися :