Новини

На Вінниччині у ДТП постраждав 16-річний юнак

15 вересня 2022, 10:40

У результаті зіткнення автомобіля автомобілів Volkswagen та Nissan, неповнолітній пасажир отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.

Про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Нацполіції Вінницької області. Дорожньо-транспортна пригода сталась 14 вересня близько 19.50, на автодорозі сполученням Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський у Стрижавці. 

49-річний водій автомобіля Volkswagen, житель Вінниці, при виїзді з другорядної дороги на головну не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з автівкою Nissan під керуванням 33-річної мешканки Калинівки.

Внаслідок автопригоди травмувався неповнолітній пасажир автомобіля Nissan, житель Калинівки та  доставлений до медичного закладу.

Слідчі встановлюють обставини та причини події. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені обставини та причини аварії. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За таке передбачено  покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Поділитися :