Новини

На Вінниччині у результаті двох автопригод, постраждало троє людей   

28 жовтня 2022, 13:03

В результаті аварії троє людей отримали травми та госпіталізовані до лікарні. Винуватцям ДТП загрожує ув'язнення на три роки.  

 

На сайті Нацполіції у Вінницькій області повідомляють, що 27 жовтня у Гайсині стались дві дорожньо-транспортні пригоди за участі автомобілів Opel Corsa, Dacia Logan, BMW та пішохода.

За попередньою інформацією слідства, близько 19 години при в’їзді в м. Гайсин 44-річний водій іномарки Opel Corsa, житель Черкаської області не вибравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з автомобілем Dacia Logan. 

Внаслідок автопригоди водій та пасажир автівки Dacia Logan отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні. 

Ще одна аварія сталась близько 22 години по вулиці 1-го Травня. 20-річний водій іномарки BMW допустив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину дороги у не встановленому для цього місці. 

В результаті ДТП пішохід з отриманими травмами доставлений до медичного закладу.

Водії  тверезі. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.

"За цими фактами проводяться розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років" - йдеться у повідомленні.

Поділитися :