Новини

На Вінниччині в автопригоді травмувалась малолітня дівчинка

15 березня 2023, 12:10

13-річна дитина госпіталізована до лікарні.За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі.

Як повідомляють у Нацполіції Вінниччини, аварія за участі автомобілів Volkswagen Golf та ГАЗ-53 сталась 14 березня на автодорозі Бердичів-Літин, неподалік від села Уланів. У результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримала 13-річна пасажирка легковика. Дитина госпіталізована до лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Близько 9.00 40-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, мешканець Хмільницького району допустив зіткнення з вантажівкою ГАЗ-53, яка рухалась попереду, під керуванням 40-річного жителя Житомирської області. Травмувалась дитина. Водії транспортних засобів не постраждали. Вони освідувані, тверезі, - йдеться у повідомленні. 

За цим фактом слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Поділитися :