Новини

На Вінниччині визначились з форматом проведення Водохреща

18 січня 2023, 15:43

Комендантська година не змінюватиметься. 19 січня початок служби не раніше 06.00 години. При оголошенні сповіщення про повітряну тривогу, всі учасники заходів зобов’язані переміститись в найближчі укриття.

Як зазначають на сторінці Нацполіції у Вінницькій області, 18 січня відбулась міжвідомча нарада представників військової адміністрації та правоохоронців Вінниччини з членами ради церков та релігійних об’єднань, щодо дотримання обмежень воєнного стану під час проведення богослужінь з нагоди святкування Хрещення Господнього.

Охорону публічної безпеки та правопорядку на Вінниччині забезпечуватимуть піші та автопатрулі поліції, крім того, працюватимуть спільні наряди з представниками силових відомств регіону. Маршрути патрулювання наближені до культових споруд, а на визначених місцях купання будуть чергові бригади медиків та рятувальників.

Учасники розуміють бажання вірян взяти участь у заходах, однак, встановлені рішенням начальника обласної військової адміністрації обмеження не скасовуються, - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці наголосили на важливості дотримання обмежень та закликали містян дотримуватись правопорядку та про усі випадки протиправних дій повідомляти поліцейським або за номером 102.

 

Поділитися :