Новини

На Вінниччині запрацював сучасний фронт-офіс поліції

23 листопада 2022, 10:11

Правоохоронці презентували роботу сучасного фронт-офісу поліції у Тульчині. Також тут протестували інформаційну підсистему Custody Records

Як повідомляють на Фейсбук-сторінці поліції Вінниччини, 22 листопада у Тульчинському районному відділі поліції відкрито сучасний фронт-офіс, що забезпечить якісну комунікацію з громадянами та отримання необхідних послуг у зручних умовах. Скористатися оновленим поліцейським сервісом відтепер зможуть відвідувачі, які звертатимуться до райвідділу поліції.

Як зазначив керівник поліції області Іван Іщенко, прозорість та ефективна комунікація між громадянами і правоохоронцями — це основа нового офісу.

Відтепер, на першому поверсі підрозділу громадян зустрічатиме співробітник поліції, який дізнається у відвідувачів мету візиту, допоможе скласти заяву чи інші документи, надасть юридичні консультації, роз'яснить норми чинного законодавства.

Він постійно перебуває на зв'язку з колегами з інших служб підрозділу, тож за необхідності відвідувачі матимуть змогу швидко отримати довідки, інформацію про результати розгляду раніше поданих звернень, інші передбачені законом сервісні послуги. Головні орієнтири їх діяльності - оперативне надання послуг, максимальна результативність та комфортні умови для громадян, - йдеться у повідомленні. 

Для належної роботи інформаційної підсистеми Custody Records у районному відділі поліції оновлено й змінено інфраструктуру та створено відповідні умови й зони. Зокрема, приміщення обладнали відеоспостереженням, необхідною технікою, яка здійснює відеофіксацію всіх дій.

Зазначається, що створено комфортні умови для роботи поліцейських,  які відповідають європейським стандартам та дають впевненість громадянам, що їхні законні права будуть дотримані. Тут є приймальня громадян, кімнати для очікування, конфіденційного побачення із захисником, для встановлення обставин затримання та доставлених осіб, для проведення слідчих дій, для затриманих, кімната інспектора з дотримання прав людини.

 

Поділитися :