Новини

На Вінниччині затримали іноземця, який намагався незаконно вивезти військовозобов’язаних за кордон

17 липня 2024, 10:36

38-річного керманича, котрий тимчасово проживає на Одещині, затримали на території Тульчинського району. Йому загрожує до 9 років позбавлення волі.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, правоохоронці спільно з прикордонниками викрили групу "ухилянтів" в ніч з 14 на 15 липня. Четверо чоловіків намагались перетнути кордон поза офіційним пунктом пропуску. Їх "перевізника" затримали.

За спробу незаконного перетинання держкордону України на чоловіків віком від 24 до 36 років склали адмінматеріали за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП та передали представникам ТЦК та СП для проведення мобілізаційної роботи.

"Слідчі відділення поліції №1 Тульчинського районного відділу за процесуального керівництва Крижопільського відділу Тульчинської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Такий злочин карається позбавлення волі на строк до 9 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна", - коментують у поліції.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :