Новини

На Вінниччині затримали зловмисника, який до смерті побив сусіда

2 грудня 2021, 16:47

Перехожі виявили загиблого 55-річного жителя Козятина на подвір’ї його будинку.

Як повідомляють на сайті нацполіції Вінницької області, до них зателефонували вранці 1 грудня. На тілі загиблого поліцейські виявили численні забої та садна, переломи ребер, кісток носа та черепно-мозкову травму , що свідчило про насильницьку смерть чоловіка.

На прибудинковій території, провели обхід та опитали сусідів, у результаті чого встановили підозрюваного - 34-річного сусіда.

З’ясувалося, що 30 листопада чоловіки у будинку підозрюваного розпивали спиртне. Раптово між ними виник конфлікт, причину якого затриманий не пам’ятає. Під час сварки господар будинку наніс гостю травми, несумісні з життям, після чого намагався позбутись тіла та речових доказів. Свій закривавлений одяг спробував спалити в печі, його поліцейські знайшли під час огляду помешкання.

Підозрюваного, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, хуліганство, крадіжки та вбивство, затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Поділитися :