Новини

На Вінниччині затримано чоловіка, який ножем поранив товариша під час застілля

22 лютого 2023, 12:46

Потерпілий госпіталізований до лікарні, підозрюваний в ізоляторі тимчасового тримання. Останньому загрожує до 8 років позбавлення волі.

На сторінці Нацполіції Вінниччини у Фейсбук повідомляють, що 21 лютого на місці вчинення злочину поліцейські затримали 34-річного жителя Козятина, який під час застілля ножем наніс тілесні ушкодження знайомому.  Про госпіталізацію 40-річного чоловіка з травмою черевної порожнини повідомили медики. 

На момент затримання підозрюваний був п'яний. Як з’ясувалось, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Поліцейські встановили, що компанія з двох чоловіків та однієї жінки спільно відпочивала у будинку 40-річного потерпілого. Під час застілля між господарем помешкання та гостем виник побутовий конфлікт, який надалі переріс у бійку. Тож гість взяв кухонний ніж та завдав удар у живіт потерпілому.

Наразі чоловікові повідомлено про підозру й вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. За цим фактом поліція розпочала розслідування за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - до 8 років позбавлення волі, - йдеться у повідомленні. 

Поділитися :