Новини

На Вінниччині жінка під час застілля смертельно поранила свою сусідку

8 січня 2021, 12:10

Сліди злочину зловмисниця намагалась приховати. Про вбивство поліцію повідомила знайома жінки, якій вона розповіла про скоєне.

7 січня у селі Журавне Хмільницького району працівники поліції затримали зловмисницю, яка завдала численних ножових поранень своїй сусідці. Про це повідомляють на сайті Національної поліції у Вінницькій області.

Близько 19:00 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що у одній з квартир в селі Журавне виявлена мертвою 49-річна жінка. За вказаною адресою виїхали працівники карного розшуку та слідства обласного главку та місцевої поліції. Господарка квартири, де сталось вбивство, пояснила, що ввечері 6 січня, у неї дома зібралась компанія, і вони розпивали спиртні напої. Коли всі розійшлись, виявилось, що її сусідка мертва.   

Під час огляду місця події поліцейські вилучили знаряддя вбивства - ніж. Провівши поквартирний обхід та поспілкувавшись з усіма учасниками застілля, підозри поліцейських впали на господарку квартири. Під тиском зібраних на місці події доказів 33-річна підозрювана дала зізнавальні покази. 

З’ясувалось, що між підозрюваною та її сусідкою під час розпиття спиртних напоїв виник раптовий конфлікт, під час якого зловмисниця вдарила потерпілу в голову та, схопивши зі столу ніж, нанесла ним кілька ударів в шию. У поліцію жінка вирішила не повідомляти про злочин, а приховати сліди його вчинення та у темний час доби позбутись тіла загиблої. Про це правопорушниця розповіла знайомій, яка викликала поліцію.   

За вчинений злочин зловмисниці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Поділитися :