Новини

На Вінниччині зловмисник вчинив стрілянину у квартирі чоловіка, до якого приревнував свою співмешканку

23 березня 2021, 10:14

Самого чоловіка на той момент вдома не було.

Як повідомляють на сайті Національної поліції у Вінницькій області, 21 березня близько 22:30 до поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл Тульчинського району до квартири увірвався чоловік та почав стріляти з мисливської рушниці, після чого залишив помешкання. Жінка, яка перебувала у квартирі в момент нападу, пояснила, що зловмисник шукав її сина через ревнощі до своєї співмешканки, а коли виявилося, що його немає, почав стріляти. Від дій нападника ніхто не постраждав.

"З метою затримання озброєного злочинця вводилася в дію спеціальна поліцейська операція "Грім" та на місце події була направлена спеціальна група захоплення із залученням спецпризначенців КОРДУ. Під час прибуття поліцейських на місце пригоди було встановлено місцезнаходження зловмисника. Після проведення з ним перемовин останній вийшов з будинку і в подальшому був затриманий поліцейськими", - розповів заступник начальника ГУНП у Вінницькій області Ігор Волокітенко.

Під час проведення обшуків поліцейські вилучили пістолет і мисливську рушницю, якої, як запевняв 53-річний підозрюваний, у нього вдома не було. Також правоохоронці зафіксували сліди від пострілів та вилучили гільзи від мисливської рушниці.

Дії зловмисника кваліфіковані за  ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до семи років.

Поділитися :