Новини

На Вінниччину доставили 60 000 доз CoronaVac

9 листопада 2021, 10:51

Україна отримує вакцини в рамках ініціативи COVAХ, що спрямована на забезпечення справедливого та рівноправного доступу до вакцин від COVID-19 для кожної країни світу.

Як зазначають на фб-сторінці департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОДА, вакцина від COVID-19 CoronaVac, виробництва китайської компанії Sinovac, схвалена ВООЗ для екстреного використання. Вона  відповідає міжнародним стандартам безпеки, ефективності та умов виробництва. Одна ампула розрахована на одного пацієнта.

«Рівень захворюваності на COVID-19 зростає, і важливо щоб кожен мешканець Вінницької області захистив себе та своїх рідних від важкого перебігу хвороби. Ми вкотре наголошуємо, що єдиний вихід – вакцинація. Для того, щоб отримати щеплення потрібно звернутися до свого сімейного лікаря чи найближчого центру вакцинації населення. Щеплення можна отримати такими вакцинами:  Pfizer, Moderna, AstraZeneca та CoronaVac. Це безкоштовно», - відзначила директорка департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОДА Ольга Задорожна.

Поділитися :