Новини

На вінницькому заводі «Електричні системи» вироблятимуть комплектуючі до MERCEDES С-класу

23 вересня 2020, 15:43

Для реалізації цього проєкту на заводі створять ще 150 нових робочих місць та вже до кінця року, більш ніж вдвічі, збільшать потужність виробництва комплектів для елітних авто.

 

Як написав на своїй сторінці у Фейсбук міський голова Вінниці Сергій Моргунов, попри двомісячний простій через карантин, на заводі «Електричні системи» не лише уникнули скорочень працівників, але й планують збільшити потужність підприємства.

Сьогодні мер міста відвідав два машинобудівні підприємства: «Електричні системи» та «45-ий експериментальний механічний завод». Зазначає, що перше відкрилося лише три роки тому, інше – один з найстаріших заводів у місті.

На етикетці продукції «Електричних систем» - надпис «Vinnytsia». А те, що підприємство розвивається, помітно навіть по розширенню виробничих площ, бо на старті була зайнята лише третина приміщення, - йдеться у дописі.

Також Сергій Моргунов зауважив, що важливо, аби нові перспективи отримало й інше державне підприємство – «45-й завод». Сьогодні колектив заводу працює на замовлення армії. Але тільки подальша модернізація дозволить підвищити конкурентоздатність підприємства. 

 

Поділитися :