Новини

Намагався дати хабаря, щоб уникнути відповідальності: на Вінниччині затримали п'яного водія, який скоїв ДТП

25 червня 2024, 14:05

За нескладання адмінматеріалів, водій запропонував поліцейським 10 000 гривень. Тепер йому загрожуватиме до 4 років позбавлення волі.

Як повідомляють на сайті ГУНП Вінниччини, автопригода трапилась 24 червня в одному із сіл Теплицької громади. Її помітили правоохоронці під час патрулювання. 

Під час спілкування із водієм інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували чоловіку пройти освідування від якого він відмовився. А щоб патрульні не складали протокол водій запропонував їм 10 000 гривень. Не слухаючи попереджень про відповідальність за хабарництво керманич поклав гроші під папку з документами працівників поліції.

"За фактом пропозиції неправомірної вигоди службовій особі поліцією розслідується провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Водію загрожує до чотирьох років позбавлення волі", - коментують у поліції.

На чоловіка також були складені адмінпротоколи за керування в нетверезому стані та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.


Фото: ГУНП Вінниччини

Поділитися :