Новини

Наприкінці року у Вінниці розпочався енергоаудит житлових будинків

17 січня 2023, 14:07

Це роблять для того, щоб перевірити якість виконання робіт з утеплення та побачити місця, де є підвищені тепловтрати.

Наприкінці року у Вінниці розпочався енергоаудит житлових будинків. Вже провели обстеження на Київській і Келецькій. З урахуванням того, що енергоресурси можуть подорожчати, такі заходи необхідні, аби запобігти проблемам та підвищити клас енергоефективності.

«Тепловізійна зйомка дає можливість перевірити якість виконання робіт з утеплення та побачити місця, де є підвищені тепловтрати» - сказав директор департаменту житлового господарства ВМР Роман Фурман.

Через війну підприємство “Артемсіль” припинило діяльність. Технічну сіль в Соледарі, де тривають важкі бої з окупаційними військами, видобувати неможливо. У зв’язку з цим, чи змінилися підходи до прибирання вулиць міста під час ожеледиці? А також скільки вінничан вже звернулися до диспетчерської служби “Вінницяміськліфт” за допомогою під час вимкнення електроенергії  і зупинки ліфтів у багатоквартирних будинках?

Про ці та інші проблеми говорили з Романом Фурманом - директором департаменту житлового господарства ВМР в ефірі проєкту «Час Змін» з Олегом Семком.

Поділитися :