Новини

Навесні у Вінниці відкриють ще одну філію Центру для дітей "VinSmart"

13 січня 2021, 13:40

Заклад спеціалізуватиметься на роботі з дітками 3-6 років. Вінничани можуть запропонувати бажані напрямки гурткової роботи у новому центрі. 

Розташовуватиметься філія Центру "VinSmart" по вулиці А. Янгеля, 65. Як розповів "Місту над Бугом" директор КЗ "Центру підліткових клубів за місцем проживання" Дмитро Мира, центр запрацює вже у березні. Наразі на завершальному етапі проведення косметичного ремонту приміщення, також триває замовлення меблів та необхідного обладнання.

"Це новий центр, який буде спеціалізуватись на гуртковій роботі для дітей віком від 3 до 6 років, тобто для діток, які готуватимуться йти до школи. Роботу почне центр з березня місяця", - повідомив Дмитро Мира.

Наразі на сторінці "Центр підліткових клубів за місцем проживання" у Фейсбук триває опитування вінничан щодо того, які б напрямки гурткової роботи вони хотіли бачити у новому центрі. Містянам пропонують обрати один або кілька напрямків, серед яких "Lego club", "Англійська мова", "Творчість", "Дошколярик", "Ранній розвиток". Також можна запропонувати свій варіант. Нагадаємо, заклад буде спеціалізуватись на гуртковій роботі для дітей віком від 3 до 6 років.

"Розглядаємо варіанти відкриття декількох груп. Але остаточно, які гуртки будуть, ми повідомимо трішки пізніше, десь у 2й половині лютого, коли ми вже скажемо всім про початок запису дітей у гурточки",  - зазначив Дмитро Мира.

Загалом у Вінниці нині діє більш як десять філій Центру підліткових клубів за місцем проживання. Вони розташовані у різних куточках міста, щоб вінничанам не потрібно було далеко їздити на заняття. Такі заклади є на Старому місті, Вишеньці, у Центрі міста, на Тяжилові та Київській.

 

Поділитися :