Новини

Нетверезий водій на Вінниччині намагався відкупитись від поліцейських за 17 000 гривень

6 січня 2023, 15:25

Йому загрожує до 4 років позбавлення волі. 

Як зазначають у пресслужбі Поліції Вінницької області, 5 січня працівники Хмільницького районного відділу поліції зупинили водія автомобіля «ВАЗ».

Під час спілкування інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Порушник за непритягнення до адміністративної відповідальності почав пропонувати поліцейським кошти, а саме 17 000 гривень. Правоохоронці попереджали його про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря, але він продовжував наполягати.

Для подальшого документування правопорушення поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. При освідуванні у 41-річного мешканця Хмільницької територіальної громади виявили 0,83 проміле алкоголю.

"За цим фактом слідством розпочато розслідування провадження за ч. 1 ст. 369 ККУ (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає до 4 років позбавлення волі. За керування у стані сп’яніння поліцейські на правопорушника склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - кажуть у поліції.

Поділитися :