Новини

Нова покрівля та енергозберігаючі вікна: у Вінниці модернізують Палац дітей та юнацтва

5 березня 2021, 11:26

Ремонтні роботи планують закінчити 2022 року.

Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці міський голова Сергій Моргунов, модернізацію Палацу дітей та юнацтва розпочали минулого року. Після першого етапу реконструкції будівля вже має новий скатний дах. Також замінили 55 старих вікон на сучасні енергозберігаючі. Загалом друга черга реконструкції передбачає встановлення 175 віконних блоків.

Наразі відновили роботи після зими. У планах – завершення внутрішніх ремонтних робіт у куполі. Також окремі ділянки даху планують застелити новою покрівлею з ПВХ-мембрани – сучасного довговічного матеріалу, стійкого до перепадів температур.

Фінальний етап комплексної термомодернізації проведуть у наступному році. Це – повне утеплення стін та фасаду будівлі, а це понад 3200 м кв поверхні.

"Палац дітей та юнацтва має перетворитись у сучасний та комфортний позашкільний заклад. До речі, наш Палац – серед найбільших в країні. Тут займаються понад 5 тисяч юних вінничан. Тому цей проект дуже важливий - і ми зробимо усе необхідне, щоб його реалізувати", - зауважив Сергій Моргунов.

Фото: Facebook/Сергій Моргунов

Поділитися :