Новини

Новоствореному військовому підрозділу з Вінниччини передали позашляховик 

1 березня 2023, 11:00

Цей повнопривідний дизельний пікап потрібен нашим військовим для виконання бойових завдань на Сході. 

Як зазначають на сайті міськради, вінницький міський голова Сергій Моргунов та секретар міськради Павло Яблонський 28 лютого, передали чергове авто для вінницьких військових. Цього разу, це Volkswagen Amarok, 2011 року випуску. Таку допомогу організували спільно з депутатами міської ради в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

«Це вже не перша автівка, яку ми передаємо нашим захисникам. Конкретно цей пікап ми передаємо новоствореному підрозділу, який базується у нашому регіоні, але його військові виконуватимуть завдання на сході», - каже очільник громади.


Більше новин – у нашому ТГ-каналі: mnb_vinn


Також, за словами Сергія Моргунова, підрозділу, який отримав автомобіль, найближчими днями також буде передано квадрокоптер «Mavic». До збору коштів на авто долучився депутатський корпус міської ради. КП «Муніципальна варта» забезпечило необхідні ремонтні роботи.

«Кошти на цю автівку наша команда зібрала в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. Це повнопривідний дизельний автомобіль. Він пройшов технічний огляд, знаходиться в хорошому стані та готовий до експлуатації в будь-яких умовах», , - каже секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський. 

Поділитися :