Новини

Обладнання для повітряної розвідки придбали працівники Вінницької облради для бійців з розвідки БПЛА

19 вересня 2022, 13:14

Передав техніку хлопцям з 9 батальйону 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова голова облради Вячеслав Соколовий. 

Про це Вячеслав Соколовий написав на своїй сторінці у Фейсбук. Зазначається, що комп’ютерна техніка для повітряної розвідки призначена для наших хлопців з 9 батальйону 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова. 

Передали обладнання Михайлу – одному із «Вінницьких Скіфів». Він – з розвідки БПЛА. Ті самі відео #єТАНЧИК, які так полюбляють у тилу, - в тому числі робота і підрозділу БПЛА. За плечима Михайла – АТО, а тепер - повномасштабна війна.

Заїжджаємо туди, де нас не чекають. Визначили (координати) – наваляли – поїхали. Так Михайло коротко розповідає про те, що роблять на фронті. Їх завдання – надзвичайно важливі. Успішне виконання – це не тільки єТАНЧИК. Це – утримання наших позицій та територій. Це - збережені життя наших військових і цивільних. Це – ліквідовані окупанти, білети їм на концерт Кобзона, - йдеться у дописі. 

У дописі голова облради також нагадав, що раніше у підрозділ, де служить Михайло, передали автомобіль, оскільки попередній згорів, і потрібно було терміново розв'язувати це питання.

 

Поділитися :