Новини

Оборонця з Вінниччини посмертно нагородили двома відзнаками

1 лютого 2024, 16:10

Нагороди вручили матері та сестрі полеглого Захисника.

Як повідомляють у Жмеринській міській раді, Анатолій Репей з перших днів повномасштабного вторгнення пішов захищати країну. Служив Оборонець радіотелефоністом зенітної ракетно-артилерійської батареї 6-го батальйону охорони військової частини А 1231.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня та відзнакою Президента України «За оборону України» посмертно нагороджено загиблого воїна-земляка Анатолія Репея.

Анатолій воював на Донецькому напрямку. Брав участь у боях за Бахмут та Авдіївку. Захисник поліг 29 червня в районі села Старомайорське Донецької області. У нього залишилися дружина, сина та мати...

"Доброзичливий, щирий, товариський, готовий завжди прийти на допомогу тому, хто її потребує – таким був та назавжди залишиться в наших серцях Анатолій. Державні нагороди вручили найріднішим людям загиблого захисника – матері Тамарі Федорівні та сестрі Тетяні", – повідомляють у Жмеринській міській раді.


Фото: Жмеринська міська рада

Поділитися :