Новини

Одна людина загинула та троє травмувались: у Вінницькому районі зіткнулись легковики

13 листопада 2023, 12:04

Двоє з травмованих – діти. 

Як ідеться на сайті ГУНП України у Вінницькій області, зіткнення двох легкових автомобілів сталось близько 15.00 12 листопада у Вінницькому районі на автодорозі М-30 поблизу села Гуменне. 

За кермом автомобіля ЗАЗ перебував 62-річний житель Тульчинського району. Легковиком KIA керував 41-річний мешканець Вінницького району. За попередньо інформацією, водій ЗАЗ не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічну руху, де допустив зіткнення з KIA.

Внаслідок аварії 56-річна пасажирка легковика ЗАЗ загинула на місці події. Водія цього ж авто госпіталізували. Також до лікарні потрапили двоє малолітніх пасажирів автомобіля KIA – хлопчики віком 8 та 10 років.

"Слідчим управлінням розслідується провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання - до 8 років позбавлення волі", - інформують у поліції.

Поділитися :