Новини

Оригінальні подарунки на Новий рік для дівчини: що обрати і як підготуватися до свята

3 листопада 2023, 15:12

Зовсім скоро вітрини магазинів засяють білими гірляндами, на вулицях запахне глінтвейном із корицею, а серед людей почнеться метушня. Це означає лише одне — на носі Новий рік та зимові свята. Для когось це радість, адже є хороший привід зустрітися з близькими людьми, відпочити від буденності й приємно провести час. Для інших — витрати, адже треба порадувати найрідніших презентами.

#партнерський_матеріал

Однією із таких людей є ваша кохана дівчина. Сьогодні ми поговоримо про те, як обрати їй оригінальні подарунки на Новий рік.

Варіанти презентів дівчині в новорічну ніч

Косметика, аксесуари, враження й новий досвід — навколо стільки всього цікаво, що очі розбігаються! Тож цю підбірку цікавих ідей ми зробили швидко й спішимо поділитися нею з вами.

  • Шоколадний майстер-клас у “Львівський майстерні шоколаду”. Дівчина навчиться готувати шоколадні цукерки із начинкою з праліне. Навчання пройде у формі ліплення цукерок із готової маси, а потім — їх глазуруванням чорним та молочним шоколадом.
  • Винне SPA — програма, у яку входить розпарювання в фітобочці, пілінгу, винного обгортання та масажу. Процедура допоможе розслабитися, зняти мʼязову та психологічну напругу, відновити тонус шкіри.

Більше варіантів емоційних подарунків знайдете в інтернет-магазині вражень bodo.

  • Набір косметики для домашнього SPA. Часом не у всіх є можливість відвідувати професійні салони. Прийняти гарячу ванну та розслабитися хоче кожна дівчина, а тому вона має бути готовою до водних процедур сповна. Скраб для тіла, щітка для сухого масажу, піна для ванни, ефірні олії та інші засоби — те, що зробить домашні SPA процедури особливими.
  • Прикраси. Всі жінки люблять прикрашати свою шию ланцюжками з підвісками, а руки — браслетами та каблучками. Тому підкорити серце коханої в такий спосіб буде дуже легко.

Обирайте презенти, на які заслуговує ваша друга половинка.

Як обрати подарунок дівчині на Новий рік

Вибір будь-якого презенту залежить від того, скільки тривають ваші стосунки: чи зустрічаєтеся ви кілька місяців, чи можливо вже рахуєте роки, проведені разом. Тому даємо вам кілька простих порад.

  • Якщо ваша історія кохання тільки починається, спробуйте більше дізнатися про вподобання другої половинки від неї чи її найкращих друзів.
  • Косметика для представниці прекрасної статі — “ходовий”, але не практичний варіант подарунка, якщо ви зустрічаєтеся недовго. Так ви ризикуєте обрати засоби, які не підходять за типом шкіри, тоном тощо. Тому краще зупиніться на подарунковому сертифікаті.
  • Детально вивчіть сторінку небайдужої людини в соцмережах — у багатьох випадках можна зустріти “лист побажань”. Це дасть вам кілька ідей для натхнення.
  • Не економте на гарному пакуванні, адже це становить 50% загального враження. Також придумайте гарне привітання — для дівчат такі дрібнички дуже багато означають.
  • Не обовʼязково дарувати матеріальний сюрприз. Вмикайте фантазію та організуйте незвичайну новорічну ніч або приємну зимову подорож — все залежить від ваших фінансових можливостей.

Будьте для другої половинки тим чарівником, який здійснить дівчачі бажання й допоможе повірити в новорічне диво.

Фото: Pexels

Поділитися :