Новини

П’ять мобільних лазне-пральних комплексів готові до відправки на фронт з Вінниччини

10 листопада 2023, 13:23

У кожному комплексі – душеві, пральні машини, бойлери та обігрівачі.

Як інформують у тг-каналі Вінницької обласної Ради, ще влітку Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб почав передавати на передову мобільні лазні.

5 лазне-пральних комплексів, які готові до відправки на фронт, виготовили в Бершадській, Уланівській, Ямпільській та Крижопільській громадах. У кожній – душеві, пральні машини, бойлери, обігрівачі.

"Цього разу покращуємо побутові умови для 59 Гайсинської окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Гандзюка, 640 зенітно-кулементного батальйону ППО та 120 Вінницької окремої бригади територіальної оборони", - інформують в облраді.

Одну з лазень сконструювали на комунальному підприємстві. Вона – найбільша за місткістю. До того ж там встановлений котел, який працює на різних видах палива, а відтак сама лазня – більш універсальна. 

"Підтримка ЗСУ – безумовний пріоритет! Нині до ініціативи Штабу з виготовлення мобільних лазне-пральних комплексів доєдналися 14 громад. Планується, що до кінця року на фронт відправлять 15 таких мобільних лазень. Робимо все, щоб наблизити Перемогу!" – наголосив голова обласної Ради Вячеслав Соколовий.

Фото: тг-канал Вінницької обласної ради

Поділитися :