Новини

Пароконвектомати придбали для ще 8 вінницьких шкіл

5 листопада 2021, 11:47

Їжа, приготована на пару, вважається найбільш здоровою, зберігає смак та поживні речовини.

Про це на своїй фб-сторінці повідомив мер Вінниці Сергій Моргунов. Пароконвектомати зберігають смак, поживні речовини продуктів, а також економні в експлуатації. Саме тому їх використовують на професійних кухнях. 

«Якісне харчування важливе. Ми впровадили муніципальний проєкт модернізації харчоблоків. І вже обладнали пароконвектоматами 63 міські заклади освіти. Повністю укомплектовані садочки – це був І-ий етап проєкту. Продовжуємо оснащення шкіл - цього року закупили обладнання ще для 8 закладів: № 3, 12, 18, 21, 26, 30, 31, Вінницько-Хутірського ліцею», – зазначив очільник міста.

Також пароконвектомати придбали в харчоблоку новозбудованого Вінницько-Хутірського дитячого садочку та у чотири садочки, які розміщені на приєднаних територіях: у с.Стадинця, с.Гавришівка, с.Малі Крушлинці й с.Писарівка.

Харчування дітей у дитячих садках та школах Вінниці організовують за системою безпечності та якості НАССР.

Зазначимо, HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Вона науково обґрунтована, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.

Поділитися :