Новини

"Передай покази лічильника - отримай смартфон": Вінницяоблегенрго розіграє два телефони серед споживачів

3 березня 2021, 14:14

Сьогодні, 3 березня, - останній день, коли можна стати учасником конкурсу.

Як інформують на фейсбук-сторінці АТ "Вінницяобленерго", для того аби взяти участь у розіграші, вінничанам необхідно подати онлайн показники приладів обліку електроенергії за лютий та прикріпити до них фотофіксацію електролічильника, що є обов’язковою умовою конкурсу "Сучасний споживач-2021".

Конкурс для побутових споживачів триватиме впродовж трьох місяців (з 1 березня до 31 травня). Щомісяця шляхом жеребкування розігруватиметься 2 смартфони. Один з них подарують учаснику, який вперше передав покази через сервіси VIBER або TELEGRAM. Другий – учаснику, який користувався цими сервісами протягом трьох місяців поспіль до старту конкурсу. У фіналі серед всіх учасників, окрім власників смартфонів, розігруватиметься суперприз – планшет.

Зображення: Facebook/АТ "Вінницяобленерго"

Додамо, кількість вінничан, які користуються онлайн-каналами для подачі показників, за рік сягнула 150 000. Для реєстрації в чатах достатньо ввести номер мобільного телефону (одноразово) та наприкінці кожного місяця передавати актуальні покази лічильника. Варто пам’ятати, що для коректного нарахування оплати за використану електроенергію необхідно подавати покази лічильників протягом п’яти діб - два останніх дні місяця та перші три дні наступного.

Поділитися :