Новини

Переселенець з Харкова обладнав два комп’ютерні класи в одній зі шкіл Шаргородської громади

16 січня 2023, 11:18

Це ініціатива Володимира Хмелевського, яку він реалізував спільно зі ще однією харківською компанією. У планах організувати курси для школярів. 

Як розповів на своїй сторінці у Фейсбук голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, Вінниччина стала другою домівкою для харків’янина Володимира Хмелевського. Програміст, власник невеличкої IT-компанії переїхав у Шаргородську громаду. 

Зараз Володимир не тільки налагоджує свій побут, а й допомагає місцевій громаді. Зі ще однією харківською компанією та спільно із сусідами обладнали у школі два комп’ютерні класи, проклали кабель по всіх трьох поверхах, зробили локальну мережу до кожного робочого місця вчителя.

З керівництвом школи та старостою громади планують відкрити курси з англійської мови для учнів 5-11 класів та програмування – для 9-11 класів.

"А ми з господарством «Плебанівський сад» забезпечили сталий Інтернет-зв'язок для нового комп’ютерного центру. Незламність Володимира заслуговує на повагу. І він має гарні плани на майбутнє. А ще пропонує своїм друзям, що вивезли виробничі потужності з прифронтової зони на Слобожанщині, осісти на гостинній подільській землі", – каже Вячеслав Соколовий.

Поділитися :