Новини

Перший тур чемпіонату України з футболу для вінницької "Ниви" закінчився поразкою

27 липня 2021, 12:48

Вінничани провели поєдинок без травмованого президента та лідера атак Артура Загорулька.

Як повідомляють у "Вінницькій Арені", матч відбувся 25 липня в Дунаївцях (Хмельницька область). Грали вінничани проти місцевого "Епіцентру".

Зустріч була принциповою, адже в передостанньому турі минулого сезону нивівці вдома мінімально переграли "Епіцентр", тим самим відібравши у дунаївців всі шанси на підвищення в класі. 

Вже зі стартових хвилин "Епіцентр", в нападі якого виділявся бразильський легіонер Барбоса да Сілва, пішов уперед. В першому таймі господарі поля створили низку небезпечних моментів, але наш голкіпер Максим Гурідов рятував команду. Після перерви вінничани спробували змінити малюнок гри. Втім, через певний час господарі знову почали грати "першим номером", створювати небезпечні атаки. 

"А на 67-й хвилині нашу команду очікував "холодний душ". Після прострілу із лівого флангу м’яч оминув низку гравців обох команд і опинився у Барбоси. який фактично стояв на лінії порожніх воріт. Загнати його в рамку бразильцю було досить легко. 1:0", – йдеться в дописі.

Вінничани намагалися врятувати гру. Тренер Володимир Циткін випустив на поле атакувальних футболістів Маляренка, Брижчука, Громока, проте це не вплинуло на кінцевий рахунок гри.

"Ми засмучені цим результатом. Але без поразок не буває перемог! Обіцяю, що ми проведемороботу над помилками і станемо сильнішими. Перемоги у "Ниви" – попереду. Сподіваюся, що в домашній грі проти "Любомира" зможу вийти на заміну, на кілька хвилин. Це станеться, якщо мій стан здоров’я дозволить, адже наразі триває період реабілітації", – розповів Артур Загорулько.

За тиждень, 31 липня, "Нива" в рамках другого туру прийматиме вдома "Любомир" (Ставище, Київська область).

Поділитися :