Новини

Перший в Україні сухий басейн: у Вінниці переселенці започаткували бізнес

21 червня 2022, 15:11

Це простір, де мешканці та гості міста можуть зняти стрес, розслабитися та відпочити, запрацював 20 червня.  Його відкрили переселенці з Києва.

Автори ідеї зазначають, що у такий спосіб хочуть забезпечити для жителів і переселенців Вінниці комфортне середовище, де можна відпочити від тривог, отримати психологічну розрядку та підтримати бойовий дух.

"Без Хвиль" - це сухий басейн глибиною 50 см і 100 см, триметровий проєктор для кінопоказів, лед-освітлення, м’які крісла-подушки, настільні ігри, іграшки-антистрес і баскетбольне кільце.  

Зазначається, що це добре вентильоване підвальне приміщення з двома стінами та без вікон. Отже, гості та перехожі можуть перечекати у ньому повітряну тривогу.

Ми безмежно вдячні нашим захисникам і захисницям, завдяки яким маємо можливість проводити час у безпеці і створювати комфортне середовище для інших. Зараз в українців є особлива потреба полегшити тривожність, розслабитися, зняти стрес. Наша місія на релаксофронті – підтримувати спокій, гарний настрій і бойовий дух. У своїй справі підтримуємо бізнес інших переселенців також. Наприклад, у нашому просторі є макаруни, які виробляє сім’я з Ірпеня. Кульки та матеріали для басейну закупали в українських виробників, - розповідає співвласниця бізнесу Єлизавета Бойко.

 

 

 

 

Поділитися :