Новини

Pianoбой, «Маски-Шоу» та Марк Куцевалов: які зіркові гості приїдуть до Вінниці на ВІННИЦіЯнський кінофестиваль

3 вересня 2020, 09:28

На XIV-Й МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно завітають відомі актори Євген Чепурняк та Віктор Андрієнко. Виступатиме для гостей свята талановитий вінничанин Дмитро Шуров (Pianoбой). 


Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, 11 вересня о 19:00 на майдані Незалежності за багаторічною традицією, пройде вже чотирнадцятий МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль пародійного і комедійного кіно. Ведучими церемонії нагородження стануть артисти театру "Маски-Шоу" Борис Барський і Георгій Делієв.

"Новим обличчям на нашому фестивалі стане Марк Куцевалов ("Прозрачный гонщик"), учасник одного із  телевізійних проєктів.Ну і виступатиме для гостей свята наш друг,  Дмитро Шуров (Pianoбой). Він доречі нещодавно отримав нагороду "Кращий композитор" у рейтингу "Знято в Україні" від сайту delo.ua, за саундтрек до одного із серіалів ", - розповів координатор проекту ВІННИЦІЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно Євген Майданик.

Темою цьогорічного фестивалю стане "Кіно-Маскарад". Організатори обіцяють багато цікавинок та чимало зіркових гостей. На фестиваль надійшло близько 100 робіт із різних куточків світу. З усіма номінаціями можна ознайомитися посиланням

Поділитися :