Новини

Під час пожежі у вінницькому комплексі «Батерфляй» загинула дівчина

22 грудня 2021, 09:19

Працівники поліції та рятувальники евакуювали близько 60 людей, зокрема 53 дитини.

За фактом пожежі у заміському комплексі відпочинку «Батерфляй» поліція розпочала кримінальне провадження. Про це повідомляють на сайті Нацполіції у Вінницькій області.

Надзвичайна подія сталась 22 грудня близько 3:00 у комплексі відпочинку Батерфляй у селі Садове Літинської територіальної громади Вінницького району. Пожежа виникла на шостому поверсі готелю, а саме на покрівлі площею 900 м². На місце події прибув начальник головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук Шевчук. Як інформують на сайті Головного управління ДСНС у Вінницькій області, близько 5:30 пожежа була локалізована, заходи щодо ліквідації її наслідків – тривають.

За попередньою інформацією, троє людей під час пожежі вистрибнули з вікна. Від отриманих ушкоджень загинула дівчина. Інформація щодо неї встановлюється. Ще двоє людей - 19-річна дівчина та 43-річний чоловік госпіталізовані у лікарню.


Аби знати все про рідне місто, підписуйтесь на наш Telegram - канал https://t.me/mnb_vinn


Працівники поліції та рятувальники евакуювали близько 60 людей, зокрема 53 дитини. Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 270 ККУ ( Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.Причина виникнення загоряння 900 метрів покрівлі наразі встановлюється.До ліквідації пожежі було залучено 46 чоловік особового складу та 14 одиниці техніки ДСНС.

Читайте також:
У пожежі на Вінниччині продуктами горіння отруїлася 29-річна жінка

Поділитися :