Новини

Підготовка до опалювального сезону: у Вінниці капітально ремонтують тепломережі

19 вересня 2022, 15:48

Планується також замінити зношені ділянки трубопроводів, що покращить послугу з постачання теплової енергії та гарячої води до 5 будинків.

Як повідомляють у міській раді, у рамках підготовки до опалювального сезону від житлового будинку на вулиці Гладкова, 5 до житлових будинків на вулиці Волошкова 6 та 8, проводяться роботи з капітального ремонту тепломережі та трубопроводів гарячого водопостачання.

Планується замінити ділянки трубопроводів загальною протяжністю 142 метри. Трубопроводи на послугу з опалення замінять на металеві попередньо ізольовані, а на послугу з гарячої води – пластикові гнучкі попередньо ізольовані. Заміна цих аварійних ділянок дасть змогу покращити надання послуг з постачання теплової енергії та гарячої води до 5 будинків.

Ми продовжуємо активно готуватись до опалювального сезону та маємо на меті максимально ефективно підготувати тепломережі та забезпечити домівки вінничан безперебійною подачею теплової енергії та гарячої води, розповідає директор департаменту міського господарства Віталій Місецький. 

Поділитися :