Новини

Підготовка до зими: модернізація систем електропостачання триває у Вінниці

25 серпня 2022, 15:24

З початку 2022 року у Вінниці вже замінили електрощитові у 22 багатоквартирних будинках, тоді як у 11 об’єктах роботи тривають.

Ремонти виконали на замовлення Департаменту житлового господарства Вінницької міської ради у рамках Програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства м. Вінниці на 2019-2024 років - пишуть на сайті міськради. Таким чином на умовах співфінансування, міська рада продовжує допомагати вінничанам у підготовці до опалювального сезону.

Модернізація систем електропостачання стабілізує навантаженість внутрішньо-будинкових мереж та значно знизить займання пожежі,  -йдеться у повідомленні.

Окрім того, діє муніципальна програма підтримки ОСББ, за умовами якої співвласники отримують можливість безкоштовно модернізувати один конструктивний елемент. У випадку, якщо будинок зведений до 1979 року – коштами міського бюджету покриваються два капітальні ремонти.

«Спочатку ми вирішили приступити до робіт, які допоможуть зберегти тепло в будинках: лагодили покрівлі, склили вікна сходових майданчиків, замінили інженерні мережі та електрощитові. робимо акцент на роботах, що допоможуть вінничанам підготуватись до опалювального сезону та на будинках, де це найбільш необхідно. Таким чином, за цей рік ми вже оновили електрощитові у 22 будинках. Крім того, роботи тривають у 11 об’єктах», - каже директор департаменту житлового господарства міськради Роман Фурман.  

Модернізація систем електропостачання стабілізує навантаженість внутрішньобудинкових мереж та значно знизить займання пожежі.

Поділитися :