Новини

Підопічним Вінницького Терцентру роздали пакунки з найнеобхіднішим від релігійної місії «Карітас-Спес»

9 листопада 2023, 14:07

До продуктового набору увійшли макарони, олія, гречка, борошно, консерви, чай, шоколад, згущене молоко та інше. До гігієнічного набору – пральний порошок, шампунь, мило, зубна паста та щітка тощо.

Як повідомляють на сайті Вінницької міської ради, Вінницький міський територіальний центр соціального обслуговування співпрацює з благодійниками «Карітас-Спес» вже понад три роки завдяки укладеному меморандуму про співпрацю. За цей час представники релігійної місії спільно з Терцентром неодноразово допомагали літнім малозабезпеченим людям продуктовими та гігієнічними наборами.

"Протягом трьох місяців планується забезпечити продуктовими наборами близько 400 осіб. Серед них 200 підопічних Терцентру, інші – переселенці, багатодітні сім’ї, родини, в яких є особи з інвалідністю І та ІІ груп. Сьогодні отримати набори з найнеобхіднішим прийшли близько 100 людей", - розповів директор релігійної місії «Карітас-Спес-Вінниця» Євген Маркевич.

Директорка Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська вважає, що в такий важкий час потрібно пам’ятати про одиноких літніх людей, тому що їм зараз дуже складно.

Вона подякувала релігійній місії “Карітас-Спес” за підтримку та зауважила, що у співпраці вони зможуть допомогти ще більшій кількості літніх людей.

Фото: Вінницька міська рада

Поділитися :