Новини

По ділянці вулиці Академіка Янгеля тимчасово перекриють рух транспорту

22 червня 2023, 15:59

Вінничан просять звернути увагу, оскільки будуть зміни у русі громадського транспорту.

Як інформують у міській раді, у Вінниці в рамках реконструкції вулиці Батозької проводять роботи по влаштуванню трамвайних плит під трамвайні колії. У зв’язку із цим з 20:00 23 червня до 08:00 27 червня буде повністю перекрито рух транспорту на ділянці дороги по вулиці Академіка Янгеля, а саме – від будівлі №1 до перехрестя з вулицею Батозька. 

На час перекриття припинить курсувати тролейбус за маршрутом №15 «Вишенька – Муніципальний ринок».

Рух тролейбусів за маршрутами № 16 «Вишенька – Муніципальний ринок – ВПЗ» та №20 «Вишенька – Хутір Шевченка» в прямому напрямку змін не зазнає, проте у зворотному напрямку вони курсуватимуть в об’їзд по вул. Сергія Зулінського та Київській.

Муніципальні автобуси за маршрутом №2 «вул. Сергія Зулінського – Площа Шкільна» в прямому напрямку буде організовано в об’їзд по вул. Сергія Зулінського, Київській, просп. Коцюбинського, а у зворотному напрямку – без змін.

Рух муніципального автобуса №20 «Меморіал Визволення - Хутір Шевченка» організують в одному напрямку, за маршрутом: Водоканал – вул. Київська – просп. Коцюбинського – Залізничний вокзал – просп. Коцюбинського – вул. Замостянська – вул. Стрілецька – вул. Батозька – Хутір Шевченка – вул. Батозька – вул. Сергія Зулінського – вул. Київська – Водоканал.

Окрім того, зміни також впровадять в рух маршрутних таксі №2Б «Пл. Шкільна – смт. Десна» та №9А «Залізничний вокзал – Хутір Шевченка». У зворотному напрямку вони їхатимуть в об’їзд по вул. Сергія Зулінського, Київській, просп. Коцюбинського.

На місці перекриття працівники КП «СМЕД ОДР» встановлять відповідні дорожні знаки та засоби організації дорожнього руху.

Поділитися :